ATTRIBUTEN VERHUUR

Huur hier jouw eye catcher voor jouw clinic / feest!

Balpro Clinic 3 mei 2021 voetbalschool voetbaltraining individueel wageningen

MAAK VAN JOUW CLINIC of feest een succes!

Een clinic of feest waar jaren later nog steeds over gepraat wordt, dat is toch te gek?

Wij willen jou graag helpen dat te realiseren, huur nu onze ball launcher, SKLZ bouncher, BALPRO Gatendoek en of snelheidsmeter voor jouw clinic / feest en check de skills van jouw gasten!

Wij staan er voor dat het voor een ieder mogelijk is eens de ball launcher of snelheidsmeter te huren, daarom hanteren wij schappelijke prijzen! 

WAT IS EEN BALL LAUNCHER?

Bekijk onze video!

Voor intensieve techniektraining is het nodig dat een speler of keeper veel ballen ontvangt met de juiste snelheid en richting. Waarbij de aangever niet moe wordt of de techniek mist om de juiste ballen in te spelen of voor te geven. De Ball Launcher kan meer dan 200 ballen per uur met de juiste snelheid, richting en hoogte produceren.

De Ball launcher is in afmetingen, gewicht, prestatie en betaalbaarheid een unieke machine. Deze machine mag bij geen enkele vereniging of voetbalschool ontbreken.

De Ball Launcher kan door iedereen in twee minuten worden opgebouwd. Omdat de machine de hoek waaronder de bal wordt gelanceerd kan variëren en helemaal rond kan draaien kan elke mogelijke aanspeel bal worden nagebootst. De mogelijke snelheden liggen tussen 10 en 130 km per uur. Er kan gewerkt worden met ballen in maat 3, 4 en 5. Voor de jongste jeugd tot profvoetballers. De batterij gaat 3,5 uur onafgebroken mee en 200x per uur kan een bal worden gelanceerd.

Wij zijn overtuigd van deze fantastische machine. Ten eerste omdat de kracht en snelheid waarmee de bal geschoten moet worden eenvoudig en precies kan worden ingesteld. De machine heeft ook echt de power om ballen tot 45 meter afstand in elke gewenste hoek en plaats af te leveren. Daarnaast kunt u met deze machine ook elk effect perfect nabootsen.

BALL LAUNCHER

€ 250

BALL LAUNCHER
SNELHEIDSMETER

€ 75

SNELHEIDSMETER
SKLZ & GATENDOEK

250

SKLZ & GATENDOEK
TOTAAL PAKKET

€ 500

TOTAAL PAKKET
Chat openen
1
BALPRO Whatsapp chat
hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?