BALPRO

Sponsoren

Zilveren sponsor

Uw voordelen bij een zilver pakket:
 
– Uw logo komt op onze website
– Een vermelding op onze social media kanalen.
– Een 1 jarig contract.

Gouden sponsor

Uw voordelen bij een goud pakket:
 
– Uw logo komt op onze website
– Een vermelding op onze social media kanalen.
– Uw logo op de kleding van onze trainers.
– Een 2 jarig contract.

Onze Sponsoren

Balpro
sponsoren

Wat gebeurt er met de bijdragen van sponsoren?

Bij BALPRO staat alles in het teken van het ontwikkelen van onze toekomst, de jeugd. En daar kan u uw steentje aan bijdragen.
 
Bij BALPRO zijn wij gespecialiseerd in het geven van individuele voetbaltraining ( 1 op 1 tot max 1 op 4 ).
 
Door uw (jaarlijkse) bijdrage kunnen wij de kosten voor een individuele training laag houden en daarnaast onze trainingen nog beter faciliteren en moderniseren wat ten goede komt aan de ontwikkeling van onze deelnemers.

ADVIES VAN RUTGER

Jouw persoonlijk hypotheekadvies. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair, een beslissing waar ik nog steeds erg blij mee ben.

De eerste 8 jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote adviesketen. De laatste jaren bij een kleinere zelfstandige intermediair in Wageningen. Bij alle werkgevers heb ik veel mogen leren. Bij de grote keten vooral hoe je een traject efficiënt kunt afhandelen en bij de lokale intermediair hoe het wereldje eigenlijk in elkaar zit.

Deze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van financiële dienstverlening vormen de basis van mijn bedrijf ‘Advies van Rutger’ in Bennekom.

Ik combineer snelheid, duidelijkheid en moderne technologie met betrokkenheid, prijsbewustzijn en een persoonlijke aanpak. Met uiteindelijk maar één doel: het beste financiële advies voor mijn opdrachtgevers.

Het meest trots in mijn werk ben ik om genomineerd te zijn geweest voor de titel Erkend Financieel Adviseur van het jaar 2017! Uiteraard ben ik er ook trots op dat ik ontzettend veel mensen blij heb mogen maken en dat deze mensen me na al die jaren nog steeds weten te vinden! 

Van zetten schilders

Mijn naam is Danny van Zetten, woonachtig in Wageningen. 

Door jarenlange ervaring in het schildersvak kunnen wij u de kwaliteiten bieden die u van een vakman verwacht.

Wij zijn er voor al uw binnen/buiten schilderwerk, het behangen van uw wanden, het spuiten van latex muurverf(airless) en vloer coating kunt u bij ons rekenen op de juiste kennis en beste producten.

Van zetten schilders levert u altijd kwaliteit.

www.vanzettenschilders.nl | 06-153 434 69

Logo Roosenburg PMI Balpro wageningen sponsor academie talententeam

Roosenburg Project Management Infra

Mijn naam is Michiel Roosenburg na meer dan 20 jaren leidinggevend ervaring binnen de Bouw en bij het ministerie van defensie. Ben ik mijn ambitie achterna gegaan en begin 2021 voor mijzelf begonnen en heb ik mijn bedrijf Roosenburg Project Management Infra opgericht.

Ik ben een professional met een passie voor complexen infra projecten. Waarbij ik mijzelf aan de grote spelers binnen de bouw beschikbaar stel als “Projectmanager & Technisch Manager”

Ik werk vanuit een basis van vertrouwen en een open en transparante communicatie. Waarbij ik voornamelijk gebruik maak van situationeel leiderschap en diverse management stijlen.

Bent u opzoek naar een civiel technisch professional om u infra projecten te leiden dan bent u bij mij aan het goede adres.

 

Michiel Roosenburg

06-15403492 | Info@roosenburg-pmi.nl

ALBERS ZEILMAKERIJ

Albers Zeilmakerij is opgericht in 1901 door de familie Albers— toen nog als kleine producent, maar met een visie die de basis zou leggen voor meer dan honderd jaar aan kwaliteitsservice.

Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid en in het najaar van 2009 was het dan ook tijd voor een nieuwe locatie.

Het pand in Ede (8.000 m²) heeft de oude vestigingen vervangen en is nu de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij.

Het grootste deel van onze activiteiten vindt hier plaats. De andere vestiging in Hoogeveen (870m2) is blijven bestaan en huist meer specialistisch werk en het onderhouden van lokale relaties.

Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen om te zien wat wij doen.

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en ontvangen u graag.

De koffie staat klaar.

UW LOGO HIER? WORD SPONSOR!

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijkere plaats in onze samenleving heeft verworven is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

Sponsoring van BALPRO kan ook uw netwerk vergroten. BALPRO heeft een groot bereik op social media met in totaal maar liefst 2.000+ volgers.

U maakt door uw sponsoring deel uit van een voetbalschool met meer dan 300 unieke talenten, die bij elke training van BALPRO 2 potentiële klanten met zich mee brengt.

Onze talenten komen niet alleen uit Wageningen, maar uit de hele regio.

Balpro advies van Rutger sponsor foto Goud pakket Wageningen Voetbalschool Wageningen Bennekom
Bij Balpro staat alles in het teken van het ontwikkelen van onze toekomst, de jeugd.
Door uw (jaarlijkse) bijdrage kunnen wij onze trainingen nog beter faciliteren en moderniseren wat ten goede komt aan de ontwikkeling van onze deelnemers.
Sponsor pakket Zilver

€ 150

Sponsor pakket Zilver
Sponsor pakket Goud

€ 275

Sponsor pakket Goud
Sponsor pakket Platinum

€ 650

Sponsor pakket Platinum

  Word nu sponsor!

  KVK nummer: 81664257

  BTW nummer: NL003587900B79

  Chat openen
  1
  BALPRO Whatsapp chat
  hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?