Over mij

Meer weten? Lees verder

BALPRO

Mijn naam is Lorenzo Keijman, 22 jaar en woonachtig in Wageningen.

Vanaf mijn 4e levensjaar is voetbal mijn grote passie. De laatste 8 jaar ben ik naast het voetballen vooral actief als jeugdtrainer.

Mijn gehele week staat in het teken van voetbal, met in het speciaal: Het ontwikkelen van onze toekomst: de jeugd!

al 8 jaar
lang

Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar actief als jeugdtrainer op 1e klasse, hoofdklasse, divisie niveau.

Verschillende leeftijden

Van O9 tot O17, voor mij zijn er geen verrassingen. Elke leeftijd categorie vraagt een andere werkwijze.

Diploma's

Op dit moment heb ik de JVTC en KNVB UEFA C diploma’s in bezit. In 2022 hoop ik mijn UEFA B diploma te behalen.

Modern

Alles wat ten goede komt van de ontwikkeling van mijn spelers, zal ik toepassen op mijn trainingen en tactieken. Onze wedstrijden worden gefilmd en analyseren we met spelers individueel of als team.

Eigen
Ervaring

In de trainerswereld heb ik ervaring opgedaan bij o.a. Vitesse (VoetbalAcademie), ProCamp Voetbalkampen & Voetbalschool van Maanen.

Op dit moment geef ik training bij SKV Wageningen waar ik al 8 jaar selectie elftallen train op 1e klasse, hoofdklasse & divisie niveau.

Via SKV Wageningen heb ik de volgende KNVB diploma’s kunnen behalen: JVTC & KNVB UEFA C. in 2022 hoop ik mijn UEFA B diploma te behalen.

SPELVREUGDE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Spelvreugde, plezier en zelfvertrouwen. Dat is waar BALPRO voor staat. Alles valt en staat met het hebben van plezier in een goede leer omgeving.

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze deelnemers tijdens de individuele trainingen en het niveau hoog te houden, trainen wij in groepjes van maximaal 4 personen.

Wij zijn van mening dat daardoor de ontwikkeling van onze deelnemers versneld.

Geen wachtrijen + veel balcontacten = veel leren!

Inmiddels
300 kids

Al meer dan 300 kids hebben het BALPRO DNA in zich. Daar zijn wij super trots op.

Academie

In oktober 2021 zijn wij gestart met de academie. Bij onze academie trainen we een jaar lang als ‘team’ en spelen we wedstrijden / toernooien.

Clinics

Tijdens onze clinics trainen we 1 uur lang in een groepje van 4. Tijdens onze clinics trainen wij alle aspecten die in het voetbal voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan: eerste aannamen, passeerbewegingen, kijkgedrag, het schot, 1vs1 en nog veel meer.

Onvergetelijke momenten

Sinds onze oprichting hebben wij al handen vol onvergetelijke momenten meegemaakt. Dubbel bezette clinics, voetballen in stadions van RBC en Top Oss, spelen tegen de leeftijdgenootjes van Roda JC, en.. zo kunnen we nog wel even door gaan..

Een
Droom

Al jaren lang geef ik training bij verschillende voetbalscholen en organisaties. Steeds vaker dacht ik er over na om zelf een voetbalschool op te starten.

Op 1 januari 2021 heb ik na het maken van een goed concept mijzelf ingeschreven bij de KVK onder de naam: Balpro.nl. Nu is het officieel, een droom komt uit.

Ik wil alle ouders en deelnemers bedanken voor het vertrouwen in BALPRO. Ik zal er alles aan doen om het een succes te maken!

Chat openen
1
BALPRO Whatsapp chat
hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?