PERSONAL TRAINING

Ontwikkel jezelf door individueel te trainen!

INDIVIDUEEL TRAINEN bij balpro

BALPRO is gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 trainingen. Deze trainingen zijn gericht op jouw verbeterpunten die we van te voren samen bespreken.

Doordat er geen wachtrijen zijn en daardoor veel meer balcontacten zijn, leer je veel sneller dan dat je enkel je teamtrainingen volgt die vaak gericht zijn op een heel team.

Wil je toch samen trainen? Dat kan! Wij geven individuele trainingen tot groepen van max 4 personen. Op deze manier kunnen wij alsnog de aandacht bieden die je verdiend!

BALPRO Individueel trainen Niels Looijen Wageningen SKV

SPELVREUGDE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Spelvreugde, plezier en zelfvertrouwen. Dat is waar BALPRO voor staat. Alles valt en staat met het hebben van plezier in een goede leer omgeving. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze deelnemers tijdens de individuele trainingen en het niveau hoog te houden, trainen wij in groepjes van maximaal 4 personen. Wij zijn van mening dat daardoor de ontwikkeling van onze deelnemers versneld.

Geen wachtrijen + veel balcontacten = veel leren!

Hoe ziet zo'n individuele training er uit?

Bekijk onze video!

Tijdens onze individuele trainingen bepaal jij waarop we trainen. Denk bijvoorbeeld aan de ‘first touch’, het kijkgedrag, techniek, loopcoördinatie en natuurlijk het afwerken op doel waar een gatendoek in hangt.

Al deze aspecten komen terug in het aanvallen, verdedigen en omschakelen tijdens bijvoorbeeld een wedstrijd of team training.

Wij bieden 3 pakketten aan waarbij we samen aan jouw doelen kunnen werken. Bekijk hieronder om welke pakketten het gaan!

NEC Nijmegen BALPRO Analyseer individueel trainen gelderland Wageningen

Analyseer LIVE een Eredivisie speler op jouw positie!

Vanaf heden geeft BALPRO naast het geven van individuele trainingen, ook de kans om een Eredivisie speler live in actie te zien die op jouw positie speelt.
 
Tijdens jouw goud pakket stappen we 1 keer in onze BALPRO bus richting Nijmegen om in het Goffertstadion van N.E.C. een wedstrijd te bezoeken en jouw positie op het veld te bekijken, analyseren en te voelen hoe het is om in een stadion te zijn.
 
Dit is wat jij over een paar jaar ook wilt, spelen in een uitverkocht stadion!

BALPRO X STATSPORTS

Breng jouw ontwikkeling in beeld met STATsports

STATsports, ze gebruiken het al tijden bij o.a. Liverpool, Juventus, Paris Saint Germain, Arsenal, diverse nationale elftallen en nu ook bij BALPRO!

Met STATsports meet jij tijdens onze trainingen o.a. jouw maximale snelheid, totaal aantal gemaakte km’s, afstanden per minuut, gemiddelde hartslag en het aantal verbrande calorieën!

Tijdens wedstrijden meet STATsports jouw ‘heatmap’, de gemaakte sprints in een bepaalde richting, versnellingen, vertragingen, jouw stressbelasting, gemiddelde hartslag en het aantal verbrande calorieën!

Kortom, STATsports is in combinatie met BALPRO de volgende stap in jouw ontwikkeling!

Heb jij na het lezen van bovenstaande informatie interesse om te werken met STATsports? Vraag dan naar meer informatie!

Brons

€ 35

pakket 1 training
Zilver

€ 150

pakket 5 trainingen
Goud

€ 275

pakket 10 trainingen

balpro goud pakket stan

Stan kennen wij van onze keepersclinic. Stan heeft van zijn trainer meegekregen om zijn meevoetballende kwaliteiten als keeper te verbeteren. Samen zijn wij aan de slag gegaan om deze aandachtspunten te verbeteren! We zien elke week vordering, ook zijn trainer heeft al aangegeven dat Stan sprongen vooruit heeft gemaakt!

BALPRO duo training Bastiaan & Koen

Bastiaan en Koen spelen bij SKV JO15-1 en wilden graag hun loopcoördinatie, 'first touch' en schot verbeteren! Bastiaan en Koen hebben in totaal 3 trainingen bij ons gevolgd en met resultaat! In combinatie met plezier en hard werken hebben we het voor elkaar gekregen om elk van deze punten te verbeteren.

BALPRO Zilver pakket Niels

Niels speelt bij SKV JO13-1 en besloot een zilver pakket te nemen om zijn loopcoördinatie, techniek en schot te verbeteren. Elke training zagen wij verbetering met het uiteindelijke resultaat dat Niels nu makkelijker loopt, het langer volhoud en zich beter uit diverse situaties red door het verbeteren van zijn techniek.

Chat openen
1
BALPRO Whatsapp chat
hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?