BALPRO

INDIVIDUELE VOETBALTRAINING

Train Individueel bij BALPRO.

BALPRO is gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 trainingen. Deze trainingen zijn gericht op jouw verbeterpunten die we van te voren samen bespreken.

Doordat er geen wachtrijen zijn en daardoor veel meer balcontacten, leer je veel sneller dan dat je enkel je teamtrainingen volgt die vaak gericht zijn op een heel team.

Wil je toch samen trainen? Dat kan! Wij geven individuele trainingen tot groepen van max 4 personen. Op deze manier kunnen wij alsnog de aandacht bieden die je verdiend!

Individuele aandacht

Tijdens onze individuele trainingen krijg jij een uur lang de aandacht die jij verdient.

Een voorbeeld

Spelers worden vaak gecoacht: ‘’ Je moet sneller handelen.’’ Maar krijgen nooit aanwijzingen in hoe zij het mogelijk kunnen verbeteren. Na coaching volgt altijd een voorbeeld.

Geen wachtrijen

Individueel, clinics, de Academie.. bij ons zal je nooit in een wachtrij staan. Geen wachtrijen + veel balcontacten = veel leren.

Gedetailleerd trainen

De spelers worden getraind op specifieke punten, waar ze op dat moment in hun ontwikkeling behoefte aan hebben.

Balpro
Training

Gericht op jouw verbeterpunten.

Bij onze individuele trainingen trainen we gericht op jouw gewenste verbeterpunten. Denk aan een eerste aannamen, passing, passeerbewegingen, je kijkgedrag en het schot op doel.

Niet alleen balvaardigheid, maar ook het karakter is een van de dingen waar wij aandacht aan geven. Wij proberen de spelers op mentaal gebied te ontwikkelen, door bijvoorbeeld gesprekken te voeren over hun kernkwaliteiten.

SPELVREUGDE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Spelvreugde, plezier en zelfvertrouwen. Dat is waar BALPRO voor staat. Alles valt en staat met het hebben van plezier in een goede leer omgeving.

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze deelnemers tijdens de individuele trainingen en het niveau hoog te houden, trainen wij in groepjes van maximaal 4 personen.

Wij zijn van mening dat daardoor de ontwikkeling van onze deelnemers versneld.

Geen wachtrijen + veel balcontacten = veel leren!

In een Stadion

NEC is terug in de Eredivisie. Elke thuiswedstrijd is het stadion uitverkocht. Dit is een unieke ervaring, hier moet je bij zijn geweest!

Een live voorbeeld

Alle trainers hebben het over bepaalde tactieken. Tijdens een Eredivisie wedstrijd zie jij 2 clubs de tactische strijd aan gaan.

jouw eigen positie(s)

Wat wordt er nou gevraagd van jouw positie? Het antwoord ligt op het veld. Natuurlijk heeft elke trainer zijn eigen ideeën. Maar tijdens een wedstrijd doe je zeker inspiratie op.

Bekijken en leren

Nog nooit is een wedstrijd kijken zo leuk geweest. Terwijl je de wedstrijd kijkt, leer je van elke situatie dat zich op het veld voor doet. Welke slimmigheidjes hebben de profvoetballers?

Analyseer
Live!

Analyseren is leren

Hoe speelt Lasse Schöne op het middenveld? Hoe positioneer ik mijzelf het best in de spits? En wanneer spring je nou in de lucht voor een kopduel?

Naast het individueel trainen waar we deze zaken bespreken en oefenen, gaan we vanaf heden ook naar het stadion van NEC om live naar de sterren van de Nederlandse velden te kijken.

Wat doet die profvoetballer op ‘mijn’ positie? Wat zijn zijn taken en wat zou ik over kunnen nemen in mijn spel?

Johan Cruijff – ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt.’ 

Brons

€ 35

pakket 1 training
Zilver

€ 150

pakket 5 trainingen
Goud

€ 275

pakket 10 trainingen
Chat openen
1
BALPRO Whatsapp chat
hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?