BALPRO

Groepstrainingen

Train in een groep bij BALPRO.

BALPRO start vanaf 4 september 2022 met het geven van groepstrainingen waarbij er een module wordt gevolgd van 10 trainingen + 1 inhaalmoment.

Ondanks dat we in groepjes van maximaal 8 kinderen trainen, zorgen wij er voor dat er tijdens oefeningen zo min mogelijk wachtrijen zijn zodat je snel weer aan de beurt bent. 

Tijdens de groepstrainingen geven wij aandacht aan de techniek, het aanvallen, omschakelen en verdedigen. Op deze manier wordt jij een nog completere voetballer.

Op jouw eigen niveau.

Tijdens onze module heb jij een vaste trainer die jou door en door kent. Je traint met spelers van jouw eigen niveau en dezelfde leeftijd. Heb je meer uitdaging nodig? Dan staat de volgende trainer te springen om met jou aan het werk te gaan!

Een voorbeeld.

Spelers worden vaak gecoacht: ‘’ Je moet sneller handelen.’’ Maar krijgen nooit aanwijzingen in hoe zij het mogelijk kunnen verbeteren. Na coaching volgt altijd een voorbeeld.

Plezier, Ontwikkelen, Presteren.

Bij BALPRO staat plezier altijd voorop. Wij zijn van mening dat juist dat de ontwikkeling ten goede komt. Met plezier ontwikkel je je sneller en zal je tijdens de wedstrijden beter gaan presteren.

Doorgroei mogelijkheden.

Heb je meer uitdaging nodig? Dan staat de volgende trainer te springen om met jou aan het werk te gaan! Naast onze groepstrainingen hebben wij ook de Academie. Tijdens onze groepstrainingen kan jij een plekje bij onze Academie veroveren!

Balpro
Groepstraining

Plezier, Ontwikkelen, Presteren.

Tijdens onze groepstrainingen train jij op je eigen niveau en leeftijd met een vaste trainer die jou door en door kent. Onze trainers geven jou graag aanwijzingen na een uitleg hoe je een handeling kan verbeteren.

Ben jij je groepje ontgroeid? Dan staat de volgende trainer te springen om met jou te werken in de volgende groep. Daarnaast kan jij ook een plekje verdienen bij onze Academie, waar je in teams traint en wedstrijden speelt tegen profclubs!

SPELVREUGDE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Spelvreugde, plezier en zelfvertrouwen. Dat is waar BALPRO voor staat. Alles valt en staat met het hebben van plezier in een goede leer omgeving.

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze deelnemers tijdens de groepstrainingen en het niveau van de training hoog te houden, trainen wij in groepjes van maximaal 8 personen.

Wij zijn van mening dat daardoor de ontwikkeling van onze deelnemers versneld.

Chat openen
1
BALPRO Whatsapp chat
hey topper 👋, kunnen we je ergens mee helpen?